Kitchen Garden

Scroll down Rullaa alaspäin
ja tutustu tuotteeseen

Katso alkupalaksi video
Play

Tuoreita yrttejä
joka päivä

Nyt voit nauttia tuoreiden yrttien tuoksusta ja mausta keittiössäsi ja ruoanlaitossasi joka päivä. Yrtit ovat terveellinen tapa tehdä jokaisesta ateriasta mieleenpainuva makuelämys.

Helppokäyttöinen

Siirrä kaupasta ostamasi yrtit oransseihin yrttitukiin ja aseta kapillaarimatto paikalleen. Lisää vettä kasvatusalustaan ja kytke LED-valoyksikkö päälle. Valmis! Yrtit kannattaa siirtää pöytäpuutarhaan muoviruukuissaan, jotta maaperän mullan kosteus säilyy. Käytä oransseja yrttitukia ainoastaan tarvittaessa.

Ihanteelliset kasvuolosuhteet

Optimoitu suunnittelu takaa, että saat suosikkiyrttejäsi aina ilman jatkuvaa hoitoa. Fiskars KitchenGarden™ -pöytäpuutahan avulla on mahdollista jatkaa kaupasta ostetun ruukkuyrtin tai salaatin elämää myös talven pimeimpinä kuukausina.

Helppo puhdistaa

Fiskars KitchenGarden™ -laitteessa ennennäkemätöntä on myös käytön helppous ja mukavuus. Kasvatusalusta ja yrttiruukut ovat konepestäviä. Laitteen suojakupu on käsinpestävä.

Tuoreita makuja ja tuoksuja
oman keittiön yrteistä

Inspiroidu ja lue lisää suosikki yrteistäsi

Tunne yrttisi
Katso Yrtti - wiki
Inspiroidu
Katso herkulliset reseptit

Vihreää kaikella tapaa

Vain 9W riittää maustamaan ruoanlaittosi

Perinteinen
40W hehkulamppu

Fiskars KitchenGarden™
9W LED

Perinteinen
40W hehkulamppu

Fiskars KitchenGarden™
9W LED

Kysymyksiä ja vastauksia

Mihin suojakupua tarvitaan?

Suojakuvun ansiosta yrteille ja salaateille luodaan kasvihuoneolosuhteita muistuttavat olosuhteet. Kosteus Fiskars KitchenGarden ™ laitteen sisällä on noin 85%, normaali huoneilman kosteus (20-40%). Lisäksi suojakupu suojaa yrttejä vedolta, pölyltä ja lialta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Muita yrtteihin liittyviä tuotteita

Tutustu tuotteeseen
Fiskars® Yrttisakset
Tutustu tuotteeseen
Fiskars® Yrttiruukku